Athletes Party

Traditional Balkan Athletes Party will be held. Music and dancing!

The Party will begin on 18.09.2021 at 20:00

Please get in touch with your Team Manager to register for the Party

BALKAN PARTY

18 September 20 00 – 23 00

In the most beautiful place of Korca.In the middle of the OLD MARKET(PAZARI I VJETER)Music, dance, and traditional foodTickets will be purchased at the stadium from September 16 to September 18 at 16:00The cost of a ticket is 15 euro and anyone is welcome, not just athletes but their guests also.

MBREMJE BALLKANIKE

18 Shtator 20 00 – 23 00

Në vendin më të bukur të Korçës.Në mes të PAZARIT TE VJETERMuzikë, vallëzim dhe ushqim tradicionalBiletat do të blihen në stadium nga 16 shtator deri më 18 shtator në orën 16:00Kostoja e një bilete është 15 euro dhe çdokush është i mirëpritur, jo vetëm atletët por edhe mysafirët e tyre gjithashtu.

RECEIVER: ATLETET VETERANE TE SHQIPERISE, ALBANIAN MASTERS ATHLETES AMA L92222451T
Bank account: AL41202110060000000011435739
Bank: Raiffeisen Bank Sha
Bank address: Tirane / Albania
Swift code: SGSBALTX
Details: BAMACS Registration