Lajme Shqip

Kampionati i 30 Ballkanik i Atleteve Master do te zhvillohet ne Korce nga 17 – 19 Shtator 2020. Cdo atlet qe ka mbushur moshen 35 vjec mund te mare pjese ne gara. Nuk ka nevoje per gara kualifikuese. Jane ngjallur shume kujtime nga shume atlete qe kane mare pjese ne kampionate kombetare dhe nderkombetare. Rikthim ne pistat e garave pas shume vitesh.

Nderim dhe respektim per te gjithe ish atletet Shqiptare qe kane lene gjurme si brenda dhe jashte Shqiperise. Dhe ata nuk jane pak. Ne nuk do te harrojme emrat e tyre. Emri i tyre do te shkelqeje perseri ne stadiumin e ri dhe modern te qytetit te Korces.

Vitet mund te kalojne por pasioni per sportin nuk mund te humbase. Atletet Master te Shqiperise do te jene perseri fitues.

Per tu regjistruar ne kete Kampionat Ballkanik mund te kontaktoni direkt me telefon, te na shkruani me email ose te plotesoni formen Register Now. Per cdo qark te Shqiperise do te kete nje person qe do te meret direkt me regjistrimin e atleteve Shqiptare. Cdo atlet mund te mare pjese deri ne 4 gara si dhe ne stafeta.

Qe rregjistrimi te quhet i perfunduar jane te detyrueshme te dhenat me poshte:

  • Emer Mbiemer
  • Gjinia
  • Ditelindja
  • Eventet

Garat qe do te zhvillohen jane si me poshte:

Pagesat per atletet Shqiptare jane si me poshte:

Ndarjet e grupmoshave jane si me poshte:

M + W 35 – Born From 18 September 1981 – to 17 September 1986

M + W 40 – Born From 18 September 1976 – to 17September 1981

M + W 45 – Born From 18 September 1971 – to 17 September 1976

M + W 50 – Born From 18 September 1966 – to 17 September 1971

M + W 55 – Born From 18 September 1961 – to 17 September 1966

M + W 60 – Born From 18 September 1956 – to 17 September 1961

M + W 65 – Born From 18 September 1951 – to 17 September 1956

M + W 70 – Born From 18 September 1946 – to 17 September 1951

M + W 75 – Born From 18 September 1941 – to 17 September 1946

M + W 80 – Born From 18 September 1936 – to 17 September 1941

M + W 85 – Born From 18 September 1931 – to 17 September 1936

M + W 90 – Born From 18 September 1926 – to 17 September 1931

Llogaria per atletet Shqiptare.

ATLETET VETERANE TE SHQIPERISE L92222451T
Numer llogarie: 0001435739
Monedha ALL
Bank: Raiffeisen Bank Sha
Bank address: Tirane / Albania
IBAN: AL56202110060000000001435739
Swift code: SGSBALTX
Pershkrim: Regjistrim per BAMACS

Komiteti Organizativ Lokal LOC:

President: Sotiraq Filo Kryetar i Bashkise Korce
Drejtues i Kompeticionit: Rudin Bektashi BAMA President / Sekretar i Atleteve Veterane te Shqiperise.
Konstandin Shkurti: Zevendes Minister i Arsimit dhe Sporteve.
Perfaqesues per Pushtetin Vendor Saimir Plaku
Alketa Caushi: Universiteti i Sporteve Tirane.
Drejtues Teknik: Juxhin Cili
Manaxher i ekipit shqiptar Endri Xhafka.
Pergjegjes per gjyqtaret: Alketa Caushi.
Pergjegjes per garat e vrapimimit Moreno Beggio.
Pergjegjegjes per garat e shtytjeve: Vaso Selenica.
Pergjegjese per atletet femra: Laura Derhemi
Pergjegjes per Infrastrukturen: Luis Qirinxhi.
Pergjegjes per sherbimin mjeksor: Dr. Ilir Karanxha.
Anetare: Dashamir Cali, Zhaneta Rucaj, Gazmend Shehu, Kastriot Malaj, Admir Dizdari, Ervin Rota

Keshilltare

Ercan Ozkan Drejtor Teknik i BAMA. Turkey.
Daniel Marinescu, Romania
Konstantinos Neofotistos, Greece
Jurij Novak, Slovenia.
Klodeta Gjini, Albania

Email: info@bamacs2020.com